Rita Oran asu ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen laulajatar Rita Ora niitti viime keväänä suosiota R.I.P. -kappaleellaan. Britannian Rihannaksikin tituleerattu nainen kuuluu nykyisin r&b-musiikin nouseviin tähtiin.

Taannoin Ritan rinta pullahti ulos kireästä asusta, mutta nyt sitä vaaraa ei ole ollut. Neitokainen on nimittäin kuvattu pukeutuneena hyvin vartalonmyötäiseen ja tiukkaan kumimaiseen asuun, joka ei jättänyt arvailun varaa hänen vartalojensa muodoista.

Vaaleahiuksisen r&b-lupauksen ura lähti nousukiitoon, kun musiikkimoguli Jay-Z signeerasi laulajan Roc Nation-levymerkilleen. Ora on sittemmin esiintynyt Craig Davidin, Draken, Jay-Z:n ja Tinchy Stryderin musiikkivideoilla. Laulajatar pyrki vuonna 2009 Euroviisuihin edustamaan Britanniaa, mutta vetäytyi kilpailuista, koska ei uskonut olevansa valmis. Oran huhutaan deittailevan paraikaa räppäri Drakea, mutta nainen on kiistänyt romanssihuhut perättöminä.