Tom Cruise valmis erotaisteluun: ”Vastapuoli saa pelata korttinsa ensin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie Holmes nousivat vastikään otsikoihin avioeronsa takia. Pariskunta erosi yllättäen yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Heillä on yhteinen Suri-tytär, jonka yhteishuoltajuudesta saattaa alkaa oikeustaisto tähtien välillä.

Cruisen asianajaja Bert Fieldsin mukaan Tom aikoo laittaa omat avioeropaperinsa vireille. Tähti on surullinen asioiden saamista käänteistä, mutta aikoo kuitenkin lähteä erotaisteluun omalla strategialla.

– Annamme toisen puolen pelata korttinsa ensin mediassa. Odotamme, että he kyllästyttävät kaikki jutuillaan, vasta sitten meillä on jotain sanottavaa. Ei ole Tomin tyylistä revitellä tällaista julkisesti, kertoo Bert Fields BBC:lle.

Katie Holmes ei ole hyökännyt sanallisesti miestään vastaan. Hän hakee kuitenkin Suri-tyttären yksinhuoltajuutta. Eropapereissaan nainen ilmaisee huolensa Surin kasvatuksesta, eikä hän halua tyttärensä olevan tekemisissä skientologia-uskonnon kanssa.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti äskettäin hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Avioeron syyksi spekuloidaan skientologia-uskontoa, johon Cruise suunnitteli käännyttävänsä kuusivuotiaan Suri-tyttärensä. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.