Maria Fowlerin mekko repesi täysin ja paljasti takapuolen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa suosittu The Only Way Is Essex –realitysarja on tehnyt sen tähdistä maansa seuratuimpia julkkiksia. Yksi sarjan kaunottarista on Maria Fowler. Hänet tunnetaan kurvikkaan ulkomuotonsa lisäksi hyväntekeväisyystyöstään rintasyövän parissa.

Nyt Maria Fowler on joutunut todella noloihin kuviin, kun hän on kärsinyt mahdollisesti jopa kaikkien aikojen noloimmasta vaatemokasta. Neitokaisen mustavalkoinen mekko repesi nimittäin pahanpäiväisesti takapuolesta siten, että koko peppu paljastui.

Englannin Derbyssä syntynyt Maria Fowler toimi ennen julkkisuraansa ökyrikkaiden miehien seuralaisena 600 punnan tuntipalkalla. Hän tapaili muun muuassa lakimiehiä, pankkiireja ja sheikkejä. Fowler kertoi myöhemmin, ettei koskaan harrastanut seksiä miesseuralaistensa kanssa.

Lontooseen muutettuaan Maria työskenteli muun muuassa tankotanssijana ja stripparina. Kaunottaren tähdittämä The Only Way Is Essex –realitysarja on saavuttanut suuren suosion Britanniassa ja se on palkittu arvostetulla BAFTA-palkinnolla. Sarjaa on verrattu suosittuihin The Hills ja The Jersey Shore –televisiosarjoihin.