Voice-voittaja Mikko Sipola Iltalehdelle: ”Voittaja saa eniten pa**aa käteen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkuvuoden ajan suomalaiset saivat seurata kahta kykyjenetsintäkilpailua, kun Idols ja The Voice of Finland tavoittelivat kilvan katsojia. Voice of Finland -kilpailun voitti lopulta Mikko Sipola, joka on parhaillaan aloittelemassa uraansa toden teolla.

Sipolan debyyttialbumi Making A Sound julkaistaan tämän viikon perjantaina 13. heinäkuuta. Albumilla on mukana Mikon voittoon siivittänyt kappale Stuck Inside My Head. Voittaja kommentoi äskettäin tilannettaan mielenkiintoisella tavalla lehtihaastattelussa.

– Olen huomannut, että voitto ei ollut mitään muuta kuin titteli. Kilpailussa voittaja saa eniten paskaa käteen, sillä niin iso osa muistakin sai levytyssopimuksen, Mikko Sipola totesi Iltalehdelle.

Voice of Finland -kilpailun finaaliin selvisi Lauri Tähkän joukkueesta Kim Koskinen, Michael Monroen joukkueesta Saara Aalto ja Paula Koivuniemen joukkueesta Jesse Kaikuranta. Mikko Sipola tuli Elastisen joukkueesta.

Kilpailun semifinaalilähetyksestä syntyi kohu, kun suursuosikki Mikko Herranen putosi Michael Monroen joukkueesta skandaalinkäryisesti. Kulissien takaisista tapahtumista julkisuuteen päätyneet tiedot antoivat aiheen epäillä tuotannon järjestelyjä lopputuloksesta.