Kate Uptonin rohkeasta asusta näkyi läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on noussut lyhyessä ajassa miljoonien miesten päiväunien kohteeksi. Vaalea neitokainen ei häpeile muhkeiden muotojensa esittelemistä, sillä Upton nähdään jatkuvasti rohkeissa mallikuvissa.

Nyt Kate Upton on kuvattu 2012 amfAR Cinema Against AIDS -gaalaillassa Antibesissa, Ranskassa. Kaunotar asteli Hotel Du Capissa järjestetyn tapahtuman punaiselle matolle upeassa sinisessä asussa, josta näkyi osin läpi. Esimerkiksi supermallin pakaroita paljastui odottamattoman paljon.

Äskettäin Uptonin luomukurvit herättivät kritiikkiä laihuuden ihannoijissa. Skinny Gossip -sivusto lyttää nimittäin Kate Uptonin kuuluisan vartalon maan rakoon. Sivuston mukaan terveellisempää naisihannetta edustava huippumalli on aivan liian lihava ja vertasi kaunotarta raskaana olevaan naiseen.

Kate Upton nousi helmikuussa 2011 huippumalliksi yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet uimapukunumeronsa malliksi. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.