Vain Starassa! Lataa ilmaiseksi kappale KiD1 : Paras päivä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hiphop-artisti KiD1 tuli tunnetuksi pari vuotta sitten, kun hänen Futurehoppii-kappaleensa sai suuren suosion erityisesti verkossa. Nyt Stara tarjoaa lukijoilleen mahdollisuuden ladata ilmaiseksi KiD1:n uuden Paras päivä -singlen.

Paras päivä -kappale kertoo siitä kuinka ihminen omalla tekemisellä ja ajattelumallilla voi vaikuttaa omaan mielialaan ja miten se sitten heijastuu päivään ja elämään yleensä. Kappaleen on tarkoitus kannustaa kuulijoitaan voitontahtoon ja menestymiseen.

Lataa kappale tästä linkistä (Klikkaa Save as… / Tallenna nimellä…)

KiD1 kiertää parhaillaan keikoilla ympäri Suomea ja julkaisee nyt jaossa olevan kappaleen singlenä lähiaikoina. Kappale on mukana myös räppärin tulevalla albumilla, jonka julkaisemisen ajankohtaa ei vielä tässä vaiheessa paljasteta.

– Tämä kesä on ainakin tähän mennessä pyhitetty pelkästään keikkailuun ja vapaa-aikaan, joten uusia biisejä en ole kirjoitellut mutta kasaan on kertynyt jo vähintäänkin yhden levyllisen verran kappaleita joista on varaa valita tulevalle levylle, KiD1 kertoi Staralle.