Ohhoh, miesten kuolaama tenniskaunotar täysin alastomana – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monista urheilulajeista juuri tenniksestä on noussut monia poikkeuksellisen kauniita naisia, joista osa on tehnyt aktiiviuransa jälkeen myös menestyksekästä malliuraa. Daniela Hantuchova lukeutuu tähän sarjaan, joten nimi kannattaa painaa mieleen.

Nyt Hantuchova poseeraa yllättävän rohkeassa otoksessa ESPN-lehden The Body Issue -teemanumeron kannessa. Hän keikistelee nimittäin kuvassa täysin alastomana.

Viime vuonna Bleacher Report -julkaisu rankkasi järjestykseen kolmekymmentä kuuminta tenniskaunotarta. Silloin kuvankaunis slovekialainen Daniela Hantuchova nimettiin maailman viidenneksi seksikkäimmäksi tenniskaunottareksi. Nimitys meni oikeaan osoitteeseen, ja sittemmin Daniela Hantuchova lienee vain noussut sarjassaan.