Johnny Deppin exä vaatii: ”Rakastajatar kauas lapsista!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Johnny Depp ilmoitti aiemmin tässä kuussa eroavansa pitkäaikaisesta kumppanistaan Vanessa Paradisista. Sittemmin hänen huhuttiin jättäneen kumppaninsa 26-vuotiaan vastanäyttelijänsä Amber Heardin takia.

Nyt ranskalaisen kaunottaren kerrotaan kieltäneen lapsiaan tapaamasta Deppin uutta rakastajatarta. Murtunut Vanessa Paradis haluaa pitää lapsensa erillään erosotkusta, eikä myöskään siedä Amber Heardia silmissään. 39-vuotiaan naisen kerrotaan olleen jo pitkään mustasukkainen supertähdelle tämän vastanäyttelijöistä.

Neitokaisen suuttumuksen kerrotaan kyteneen jo The Tourist -elokuvan kuvausten aikaan, jossa Depp näytteli Angelina Jolien rinnalla. Tähden läheiset uskovat, ettei Paradis tule koskaan antamaan miehelle anteeksi perheensä hylkäämistä. Tähän ei välttämättä auta edes huima rahasumma, jonka supertähden ex-kumppanin uumoillaan saavan erossa.

– Vanessa ja Johnny sopivat vuosia sitten, ettei mies koskaan näyttäytyisi kyseenalaisissa kuvissa toisen naisen kanssa, vaikka tilanne olisi miten viaton. The Rum Diary -elokuvan ensi-illassa Depp kietaisi käsivartensa Amber Heardin ympärille. Vanessa tiesi silloin, ettei takaisin ollut menemistä, kertoi tähtien läheinen ystävä Stupid Celebrities -sivustolle.

Ystävän mukaan Paradis tuntee olonsa nöyryytetyksi suhteen vuoksi. Hän lähetti Amber Heardille edustajien välityksellä viestin, jossa kielsi naista tulemasta hänen lastensa lähelle. Nainen haluaa suojella 13-vuotiasta Lilya ja 10-vuotiasta Jackia eron yhteydessä niin paljon kuin mahdollista.

Johnny Depp ja Vanessa Paradis tapasivat toisensa ensimmäisen kerran eräässä baarissa vuonna 1998. Näyttelijäkomistus iski silmänsä Paradisiin ja pyysi häntä liittymään seuraansa. Sittemmin perheen perustanut pariskunta on yrittänyt salailla yksityiselämänsä. Depp on seurustellut aiemmin muun muuassa näyttelijätär Winona Ryderin ja Kate Mossin kanssa.