Richard Hammond sytytettiin palamaan – dramaattiset kuvat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimman autoalan televisio-ohjelman Top Gearin juontaja Richard Hammond oli otsikoissa vuonna 2006 jouduttuaan rajuun onnettomuuteen. 507 kilometrin tuntivauhdissa kolaroinut mies on sittemmin kuntoutunut täysin. Nyt mies on kohauttanut kolumnillaan.

42-vuotias televisiokasvo on nyt joutunut työnsä merkeissä poikkeukselliseen tilanteeseen, kun hänet sytytettiin palamaan Crash Course -ohjelman kuvauksissa. Hammondin pää ja kasvot oli peitetty tulelta suojaavalla vaseliinilla, mutta siitä huolimatta hänellä oli tukalat oltavat. Tempauksen kuvaukset sujuivat lopulta hyvin ja juontaja selvisi ilman vammoja.

Erittäin suosittu Top Gear on aikaisemminkin joutunut rasismisyytösten keskiöön. Viime vuonna ohjelman juontajakolmikko Hammond, James May ja Jeremy Clarkson suututtivat meksikolaiset pahanpäiväisesti vihjailemalla heitä muun muassa laiskoiksi, ylipainoisiksi ja vastuuttomiksi. Selkkauksen seurauksena ohjelmaa esittävä BBC joutui esittämään Meksikon Britannian suurlähettiläälle henkilökohtaisen anteeksipyynnön.