Skientologit: Tom Cruisella on telepaattisia voimia – voi kontrolloida ihmisiä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie Holmes nousivat vastikään otsikoihin avioeronsa takia. Pariskunta erosi yllättäen yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Heillä on yhteinen Suri-tytär, jonka huoltajuus meni ilman suurempia taisteluja lapsen äidille.

Avioeron syyksi spekuloidaan Tom Cruisen suosimaa skientologia-uskontoa, johon tähtinäyttelijän epäiltiin käännyttävän myös pariskunnan Suri-tyttären. Nyt skientologit ovat antaneet lausunnon, joka voi kummeksuttaa entisestään supertähden seuraajia. Uskontokunnan edustajien mukaan kuuluisalla näyttelijällä on nimittäin salaisia erikoisvoimia.

30 vuotta skientologiaa harjoittanut Cruise on läpäissyt jo useita uskonnon tasoja, joilla uskovalle aukeaa uutta tietoa. Mies on päässyt jo korkealle tasolle, jonka ansiosta hän on saanut haltuunsa myös psyykkisiä voimia. Skientologien mukaan Cruise on muun muassa telepaattinen ja pystyy siirtämään esineitä mielensä voimalla. Tähtinäyttelijä voi halutessaan myös lähteä kehostaan tai kontrolloida ihmisten ja eläinten käyttäytymistä.

Tom Cruise voi Rolling Stone -lehden artikkelin mukaan saavuttaa skientologian tasoja etenemällä jumalankaltaisen tilan. Parhaimmillaan Hollywoodin eniten tienaavalle miestähdelle voisivat siis avautua universumin salaisuudet. Korkeimmalla uskonnon tasolla uskovat vapautetaan fyysisestä kehostaan, ja he voivat kertoman mukaan kontrolloida materiaa, energiaa, aikaa ja tilaa.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti äskettäin hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.