Wow, Heidi vähäpukeisena televisiosarjansa mainoksessa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailma järkyttyi jokin aika sitten laulaja Sealin ja supermalli Heidi Klumin eroilmoituksesta, sillä avioliittoa pidettiin poikkeuksellisen onnellisena. Sittemmin Heidi on aktivoitunut uudelleen mallirintamalla.

Nyt Heidi Klum nähdään poseeraamassa alusvaatteisillaan Huippumalli haussa -televisiosarjansa kymmenennen tuotantokauden tuoreessa mainoskuvassa. Hänen ympärillään nähdään levitettynä sadoittain saksia. Sarjan uusi kausi alkaa Yhdysvalloissa 19. heinäkuuta.

38-vuotias Heidi Klum on ottanut sinkkuelämästään kaiken irti, ja on eron jälkeen poseerannut useissa kuvissa vähäpukeisena. Heidi Klum avioitui laulaja Sealin kanssa vuonna 2005. Pariskunnalla oli tapana uusia vihkivalansa ystävien ja perheen kesken joka vuosi hääpäivänään. Kaksikon perheeseen kuuluu kolme yhteistä lasta sekä Heidin 7-vuotias Leni-tytär, jonka Seal adoptoi virallisesti vuonna 2009.