Rihanna vauhdikkaissa vesileikeissä – bikinipeppu pystyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna koki äskettäin traagisen menetyksen, kun hänen rakas isoäitinsä kuoli taistelussaan syöpää vastaan. Laulajatar piti lyhyen keikkatauon, koska hän matkusti kotimaahansa Barbarokselle suremaan poismenoa läheistensä kanssa.

Nyt 24-vuotiaan tähden suruaika näyttää olevan ohi, sillä Rihanna kuvattiin eilen nauttimassa innokkaasti vauhdikkaista vesileikeistä. Bikineihin sonnustautunut neitokainen puki ylleen pelastusliivit ja hyppäsi veneen perässä vedettävään renkaaseen.

Rihanna päätyi vastikään otsikoihin, kun hänen kerrottiin tilanneen eräästä portugalilaisesta ravintolasta ruokaa 7.000 punnan, eli noin 9.200 euron, edestä. Ravintolan ruokahyllyt tyhjenivät laulajattaren tilauksen jälkeen, joten ruokapaikka joutui sulkemaan ovensa. Rihanna tilasi ruokaa itselleen ja 90 työntekijälleen Lontoossa järjestettyjen festivaalien takahuoneeseen.