Nainen, näin koulit miehestäsi salonkikelpoisen – tässä vinkit

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Moni sinkkunainen unelmoi löytävänsä oman komistuksen elämäänsä sulostuttamaan. Poikaystävä on kuitenkin aivan tavallinen ihminen, josta löytyy myös inhimillisiä ominaisuuksia. On tärkeä hyväksyä kumppani sellaisenaan, mutta pieni hienosäätö voitaneen sallia.

Nyt Cosmopolitan-lehti kertoo vinkit kuuman uroksen koulimiseen. Kumppanin suloiset kiharat ovat luonnollisesti yksi syy, miksi kaunotar alunperin suuntasi katseensa häneen. Joskus miehen kuontalo voi kuitenkin villiintyä tai komistus kampaakin hiuksensa epämuodikkaasti. Tuolloin neito voi hemmotella häntä lahjakortilla parturiin.

Eräs rajapyykki suhteessa mitataan ilmoille päästeltyjen pierujen ja röyhtäysten muodossa. Mies saattaa ylittää tämän mukavuusrajan ensin ja hyväillä korvakäytäviäsi punastuttavilla suolistoäänillä. Voit luonnollisesti huomauttaa asiasta uroksellesi, jotta hän osaa ottaa ajatuksesi huomioon.

Kaikille miehille pukeutuminen ei ole tärkeyslistan kärjessä. Komistus voi omata persoonallisen tyylin, joka ihastutti aikoinaan sinut, mutta ei sovi jokaiseen tilaisuuteen. Tärkeitä yhteisiä tilaisuuksia varten uroksen voikin viedä vähin äänin shoppailemaan, jolloin vaatekaapista voi pikku hiljaa löytyä monipuolista puvustoa.

Uroksen parin päivän sänki voi saada neitokaisen kuolaamaan, mutta suudelmien lomassa se voi hangata ihoa ikävästi. Kaunotar voikin vihjata poikaystävälleen, että intohimoisimpia lemmiskelyjä silmällä pitäen hän voisi ajella partansa. Yhteiset lemmenhetket sujuvat myös paremmin, jos mies ei tuijota samalla toisella silmällä televisiosta tulevaa jalkapallomatsia.

Kaksilahkeiset saattavat katsella maailmaa hieman erilaisesta näkövinkkelistä kuin naiset. Monille miehille pikkuasioilla ei ole niin suurta merkitystä. Hän ei siis välttämättä ymmärrä tiskata astioita tai muistella mielessään jokaista sovittua tilaisuutta. Ole kärsivällinen ja muistuttele urostasi lempeästi asioista, niin hän saattaa jonain päivänä jopa kiittää sinua.

Mikäli mies ei osaa sopia tarkasti yhteisiä näkemisiä, nainen voi tehdä itselleen suunnitelmia. Ylimalkaisesti näkemisiä järjestelevä komistus saattaakin tehdä ryhtiliikkeen huomatessaan naisen toteuttavan aktiivisesti omia suunnitelmiaan. Merkkipäivinä naiselle voi olla hyvinkin tärkeää saada tietynlainen lahja. Urokset eivät ole ajatustenlukijoita, joten heille voi hienovaraisesti vihjata toiveistaan.