Sylvester Stallonen pojan menehtyminen tuli ”täytenä yllätyksenä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu näyttelijä-ohjaaja Sylvester Stallone on parhaillaan murtunut mies, sillä hän menetti eilen 36-vuotiaan poikansa. Tällä tietoa kyseessä oli huumeiden yliannostus. Supertähden tiedottajan mukaan traaginen tapaus tuli isälle täytenä yllätyksenä.

– Tämä tuli täytenä yllätyksenä. Sylvester ei osannut odottaa mitään tällaista. Sage oli terve ja Sylvester luuli hänen olevan kaikin puolin kunnossa, joten tämä tuli täysin takavasemmalta, tiedottaja Michelle Bega kertoi Radar Onlinelle.

Tuoreimpien tietojen mukaan poliisi ei epäile tapauksessa rikosta.

Sylvester Stallone on ollut kolme kertaa naimisissa. Hän sai poikansa Sage Moonbloodin ja Seargeohin ex-vaimonsa Sasha Czakin kanssa. Toimintatähti on ollut onnellisesti naimisissa entisen mallin Jennifer Flavinin kanssa jo vuodesta 1997. Pariskunnalla on kolme tytärtä, Sophia, Sistine ja Scarlet. Näyttelijän The Expendables 2 -elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 17. elokuuta 2012.