Top Gear -juontaja rajussa autoturmassa – katso yllättävä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimman autoalan televisio-ohjelman Top Gearin juontaja Richard Hammond oli otsikoissa vuonna 2006 jouduttuaan rajuun onnettomuuteen. 507 kilometrin tuntivauhdissa kolaroinut mies on sittemmin kuntoutunut täysin. Nyt mies on kohauttanut kolumnillaan.

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka 42-vuotias televisiokasvo oli joutunut työnsä merkeissä poikkeukselliseen tilanteeseen, kun hänet sytytettiin palamaan Crash Course -ohjelman kuvauksissa. Nyt saman ohjelman kuvaukset ovat jatkuneet näyttävästi jaksolla, jossa Hammond on mukaan rajussa elokuvatyylisessä autoturmassa, jossa henkilöauto pyörähtää ympäri.

Erittäin suosittu Top Gear joutui taannoin rasismisyytösten keskiöön. Viime vuonna ohjelman juontajakolmikko Hammond, James May ja Jeremy Clarkson suututtivat nimittäin meksikolaiset pahanpäiväisesti vihjailemalla, että he olisivat muun muassa laiskoja, ylipainoisia ja vastuuttomia. Selkkauksen seurauksena ohjelmaa esittävä BBC joutui esittämään Meksikon Britannian suurlähettiläälle henkilökohtaisen anteeksipyynnön.