Poptähti onkin isin pikkutyttö – ihastuttava kuva päätyi nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Will Smithin julkkisperheen nuorin tähti Willow Smith nousi taannoin Whip My Hair -singlellään kertaheitolla tähdeksi, sillä kappaleesta tuli suuri hitti. Lapsitähdestä tuli roolimalli, joka sittemmin järkytti fanejaan ajelemalla päänsä kaljuksi.

Nyt 11-vuotias Willow Smith nähdään äitinsä Jada Pinkett Smithin Twitter-blogissaan julkaisemassa hellyttävässä nettikuvassa. Äidin ikuistamassa kuvassa Willow nukkuu yksityiskoneessa isänsä Will Smithin sylissä.

Kuva: Twitter

Hollywood-pariskunnan Will ja Jada Pinkett Smithin tytär, Willow Camille Reign Smith, tunnetaan parhaiten Willow-nimellään. Hän teki näyttelijädebyyttinsä isänsä tähdittämässä I Am Legend -elokuvassa vuonna 2007. Lapsitähden tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa Whip My Hair, 21st Century Girl ja Fireball. Nuorta popparia kutsutaan Mini-Rihannaksi ulkonäkönsä, ystäviensä ja esiintymistyylinsä vuoksi.