Kate Upton lihavuusväitteistä: ”En aio näännyttää itseäni!”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on noussut lyhyessä ajassa miljoonien miesten päiväunien kohteeksi. Vaalea neitokainen ei häpeile muhkeiden muotojensa esittelemistä, sillä Upton nähdään jatkuvasti rohkeissa mallikuvissa.

Äskettäin Uptonin luomukurvit herättivät kritiikkiä laihuuden ihannoijissa. Skinny Gossip -sivusto lyttäsi 20-vuotiaan neitokaisen kuuluisan vartalon maan rakoon sanomalla, että hän on aivan liian lihava. Nyt isot rahat terveellisen vartalonsa avulla mallina tienaava Upton on vastannut häntä lihavaksi haukkuneille kritiikeille, The Sun uutisoi.

– En aio näännyttää itseäni ollakseni laiha. Haluan nauttia elämästä enkä voi tehdä sitä, jos en syö ja olen onneton, kaunotar kommentoi lehdelle.

Skinny Gossip -sivusto on sittemmin ottanut hieman takapakkia aiemmista, melko julmista kommenteistaan. Nyt sivustolle on julkaistu uusia toimintalinjauksia, joiden mukaan esimerkiksi päivän näännytysvinkit -nimiset kirjoitukset ovat kiellettyjä. Vaikkei sivusto manitsekaan nimeltä Uptonin haukkumisesta aiheutunutta kohua, aikoo sivusto kuitenkin muuttaa linjaansa entistä syömishäiriövastaisemmaksi.

Terveellisempää naisihannetta edustava huippumalli nousi helmikuussa 2011 maailmankartalle yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet uimapukunumeronsa malliksi. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.