Tyttöbändiläinen on huippuseksikäs X Factor -tuomari – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin julkkispareihin lukeutuvat Lewis Hamilton ja Nicole Scherzinger ovat tuttuja sekä formula- että viihdepiireistä. Entinen F1-maailmanmestari ja poptähti ovat seurustelleet jo vuosikausia, mutta Scherzinger vierailee vain harvoin formulavarikoilla.

Nykyisin X Factor -ohjelman brittiversion tuomaristossa mukana oleva Nicole kuvattiin nyt Liverpoolissa, jossa hän saapui X Factor -kilpailun kuvauksiin Echo Arenalle.

Lewis Hamiltonin ja Nicole Scherzingerin suhteessa on ollut runsaasti ylä- ja alamäkiä, ja julkkispari on syyttänyt ongelmistaan kiireistä elämäntyyliä. Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona julkisuuteen noussut Nicole Scherzinger esiintyi vielä taannoin Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman tuomarina ja on viritellyt jo pidempään soolouraansa artistina.