Aviomiehen törkeä pila järkytti vaimoa

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa julkaistaan aika ajoin ihmisten videoita, joissa he tekevät koomisia piloja kanssaihmisilleen. Nyt eräällä videolla aviomies menee hieman liian pitkälle leikittelemällä vakavan aiheen kanssa.

Kuva: YouTube

Mies nimittäin huijaa vaimonsa uskomaan, että pariskunta on juuri törmäämässä ”vastaantulevaan” rekka-autoon keskellä ajotietä. Aviomies herättää pelkääjän paikalla istuvan vaimonsa, joka on nukahtanut ajomatkan aikana. Kuski huutaa täysillä vaimolleen, että hänen pitäisi herätä lähestyvän rekka-auton takia.

Vaimo säikähtää äärimmilleen ja alkaa kirkua kauhistuneena. Todellisuudessa pariskunta ei ole minkäänlaisessa vaarassa, sillä kyseinen rekka-auto on hinausauton kyydissä. Illuusion vaarallisuudesta luokin se, että rekan kojelauta on suunnattu kohti takana ajavia ihmisiä. Vaimon reaktio on kipakka, kun totuus selviää hänelle.