Tämän hottiksen Tom Cruise menetti – Katie Holmes upeissa lehtikuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie Holmes ovat olleet viime päivät tiiviisti otsikoissa avioeronsa takia. Pariskunta erosi yllättäen yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Heillä on yhteinen Suri-tytär, jonka huoltajuus meni äidille.

33-vuotias näyttelijätär on ottanut kaiken irti eron jälkeisestä ajasta, ja häntä onkin nähty seksikkäissä lehtikuvissa. Nyt neitokainen esittelee sulojaan C-lehden kuvissa, joissa hänet nähdään rentoutuneen sensuellina erilaisissa muotiasuissa. Holmes poseeraa otoksissa muun muassa alasti pelkässä nahkatakissa. Lisää kuvia tästä linkistä.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti äskettäin hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.