Hui kauhistus! Miehen venyvä iho aiheuttaa väristyksiä – katso video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkkoon leviää useasti videoita, joissa ihmiset hämmästyttävät katsojia odottamattomilla edesottamuksillaan. Nyt eräs video kummastuttaa materiaalillaan, sillä siinä nähdään yllättävän paljon venyvää ihoa.

Gary Strech -niminen mies väittää, että hänellä on maailman venyvin iho. Todistaakseen väitteen paikkansapitävyyden mies havainnollistaa kertomaansa useilla käytännön esimerkeillä. Hän pystyy käärimään kaulanahkansa suunsa eteen, ja venyttää myös nahkaansa siihen kiinnitetyillä painoilla.

Kuva: YouTube

Ainutlaatuisen taitonsa jo nuorena poikana tiedostanut mies kertoo, että järkytti aikanaan ikätovereitaan roikkuvalla ihollaan. Strech pystyy venyvän nahkansa ansiosta muun muassa käyttämään vatsaansa ”pöytänä”. Friikiltä näyttävä miekkonen on tyytyväinen tilaansa, sillä myös parranajo on hänelle helppoa joustavan ihon ansiosta.