39-vuotias poptähti pokasi 23-vuotiaan kaunottaren: ”Ikäerolla ei ole väliä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Peter Andre on tullut viime vuosina tunnetuksi erityisesti povipommi Katie Pricen aviomiehenä. Alunperin 90-luvulla musiikkiurallaan läpimurron tehnyt Andre on taistellut avioeron jälkeen katkeran povipommin kanssa monin tavoin.

Nyt poppari on löytänyt rinnalleen uuden tyttöystävän, joka on hätkähdyttävästi 39-vuotiasta miestä 17 vuotta nuorempi neitokainen. Andre on jo jonkin aikaa heilastellut 23-vuotiasta lääketieteen opiskelijaa, Emily MacDonaghia. Mies kertookin nauttivansa nuoren naisen deittailemisesta niin paljon, ettei ajattele pariskunnan ikäeroa.

– Olen todella, todella onnellinen ja vaikka suhteemme on vasta varhaisessa vaiheessa, katsomme mihin tämä juttu menee. Hän on todella kaunis tyttö ja minusta on ihanaa viettää hänen kanssaan yhteistä aikaa. Kaikki puhuvat ikäerostamme, mutta hän täyttää 23 tällä viikolla, eikä ikäerolla ole väliä, kertoo Peter Andre New! -lehdelle.

Peter Andre tapasi opiskelijatyttönsä hänen isänsä, kirurgi Ru MacDonaghin kautta. Tuoreella pariskunnalla on tytön perheen siunaus deittailulleen. Lähteiden mukaan kirurgi-isällä ei ole mitään sitä vastaan, että vanhempi poppari deittailee hänen nuorta tytärtään. Andren perhe on myös ottanut neitokaisen avosylin vastaan.

Tähti kuvaa paraikaa omaa Peter Andre’s Bad Boyfriend Club -televisio-ohjelmaansa. Sarjassa mies muuttaa huonot poikaystävät salonkikelpoisiksi komistuksiksi. Ohjelmassa poppari piiloutuu valeasuihin, jotta hänen kohteenaan olevat poikaystävät eivät tunnista tähteä. Andre kertoi äskettäin, että kyseinen show on hänen oma suosikkinsa kaikista miehen tähdittämistä televisio-ohjelmista. Eräässä sarjan jaksossa tähti muun muassa naamioituu vanhaksi mieheksi.