Twilight-suhdekohu sekoitti fanit – keksivät salaliittoteorian

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät toden teolla, kun elokuvien päänäyttelijöiden Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin suhteen kerrottiin olevan hajoamispisteessä. Tänään paljastui, että Pattinson on muuttanut pois pariskunnan asunnosta.

Stewart on nimittäin jäänyt kiinni pettämisestä. Näyttelijäneitokaisella on ollut salasuhde naimisissa olevan elokuvaohjaajan kanssa. 22-vuotias Stewart ja hänen 41-vuotias salarakkaansa Rubert Sanders tapasivat Lumikki ja metsästäjä -elokuvan parissa.

Menestyselokuvan ohjannut Sanders on naimisissa Liberty Ross -nimisen malli-näyttelijän kanssa ja pariskunnalla on kaksi nuorta lasta. Kristen Stewart on jo huhumyllyn kiihdyttyä myöntänyt suhteen. Kaikkein intohimoisimmat Twilight-fanit eivät kuitenkaan ole ottaneet kohusuhdetta tosissaan.

Verkossa alkoikin heti salasuhteen ilmettyä liikkua salaliittoteorioita, joiden mukaan kyseessä on vain Twilight – Aamunkoi: Osa 2 -elokuvan mainostemppu. Elokuva saa Suomen ensi-iltansa tämän vuoden marraskuussa. Esimerkiksi Twitterissä villiintyneet fanit jakautuivatkin melko nopeasti salasuhteen kieltäjiin ja Kristenille suuttuneisiin naisfaneihin.

– Kristenin LAUSUNTO on VÄÄRENNÖS. Se EI ole KRISTEN STEWART, HauntedTwilight -nimimerkki kirjoittaa painokkaasti Twitterissä.

Väärennöshuhujen ja salaliittoteoreetikkojen lisäksi osa vannoutuneista faneista on kohu-uutisen johdosta vain hämmentyneitä. Stewartin People-lehdelle antamasta lausunnosta huolimatta fanaattiset ihailijat eivät voi uskoa, että näyttelijäkaunotar pettäisi erään Twitter-käyttäjän sanoin ”ällistyttävän kuumaa” Robert Pattinsonia. Vääntöä suhteen todellisesta tilasta käydäänkin fanien keskuudessa todennäköisesti vielä jonkin aikaa.

– Okei olen hämmentynyt, luulin että se Kristen Stewart juttu oli valhetta, mitä hän sitten pyytää anteeksi lausunnossaan? Lisa-nimellä esiintyvä Twitter-käyttäjä pohtii.