Rajuilma keskeytti DBTL-festivaalin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen illalla eteläinen Suomi sai ylleen kesän toistaiseksi kovimman ukkosrintaman, joka vaikutti samalla myös lukuisiin kesätapahtumiin. Erästä niistä juhlittiin viikonloppuna Turussa, jossa lauantai-illan konsertti jouduttiin yllättäen keskeyttämään.

DBTL-kaupunkifestivaalin lavalla oli ukkosmyrskyn iskiessä Dingo, jonka esiintyminen jouduttiin myräkän takia keskeyttämään hieman puolen yön jälkeen järjestäjien päätöksellä. Tummat pilvet alkoivat kerääntyä Turun taivaalle kello 22.00 aikaan ja painostava ilma tiesi kohta alkavaa myrskyä. Tästä huolimatta illan pääesiintyjä Dingo nousi lauteille kello 24.00, jolloin taivaalla räiskyivät jo näyttävät salamat ja tuuli oli kovaa.

Dingo sai esitettyä viisi kappaletta, jonka jälkeen DBTL:n lavamanageri Marky ilmoitti, että keikka joudutaan lopettamaan. Selvästä pettyneen oloinen Neumann poistui backstagelle samalla kun esiintymisteltassa olleita 2.500 ihmistä alettiin ohjata ulos alueelta. Alue saatiin tyhjennettyä vajaassa puolessa tunnissa. Stara on tuttuun tapaan paikalla Down By The Laituri -tapahtumassa ja raportoi viikonlopun aikana festivaalin tunnelmista ja tapahtumista.