Käytännön pila sai karun lopun: Ulostetta satoi taivaalta – katso video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

YouTube-palvelu kuhisee toinen toistaan koomisempia verkkovideoita, joissa ihmiset tekevät kutkuttavia piloja toisilleen. Nyt lapsellisen pilan kohteeksi ovat joutuneet rannalla olevat lokit.

Kuva: YouTube

Video saattaa typerillä käänteillään jopa ärsyttää eläinrakkaita katsojia. Siinä nimittäin joukko teinipoikia laittaa Pringles-perunalastuihin laksatiiveja ja jättää herkut nälkäisille lokeille. Eläimet ryntäävät suolaisten makupalojen luokse välittömästi, ja seuraukset ovat tragikoomista katsottavaa.

Kuva: YouTube

Ruokailun jälkeen laksatiivien vaikutus alkaa tuntua taivaalla lentelevien lintujen elimistössä. Elikkojen vatsan kouristeluista aiheutuu suorastaan apokalyptinen vitsaus, kun lintujen ulostetta sataa taivaalta ihmisten päälle. Pilantekijöitä naurattaa, mutta ihmiset näyttävät ärsyyntyneiltä osuessaan ulostepommien alle.