Playboy-kaunotar ylistää seksileluja: Pidän itseni elossa ”sieltä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hugh Hefnerin ex-tyttöystävä Kendra Wilkinson nousi aikoinaan julkkikseksi poseerattuaan nakuna Playboy-lehdelle. Vaalea kaunotar tähditti sittemmin The Girl Next Door -realitysarjaa, joka kertoi Playboy-moguli Hugh Hefnerin kolmesta tyttöystävästä.

Nyt 27-vuotias Kendra Wilkinson on kertonut paljastuksia seksielämästään. Neitokainen piristää suhdettaan aviomieheensä Hank Baskettiin tuomalla pariskunnan makuuhuoneeseen väriseviä seksileluja. Muodokas blondi kertoo turvautuvansa lelujen tarjoamaan kihelmöivään nautintoon myös silloin, kun aviomies on syystä tai toisesta pois kotoa.

– Jotkut naiset tarvitsevat erityistä apua patterikäyttöisestä ”kaverista”. Kun aviomieheni on pois muutaman päivän, minun täytyy pitää itseni elossa ”sieltä”, kertoo Kendra Wilkinson Hollywood Drag -sivustolle.

Kaunottaren mukaan onkin erittäin tärkeä kokeilla rajojaan seksuaalisesti myös avioliitossa. Wilkinson kertoo, että pienet leikit pitävät pariskunnan liiton vireänä, kun molemmat osapuolet löytävät seksuaalisuudestaan uusia ulottuvuuksia. Neitokainen onkin laajentanut bisneksiään omaan Love Candy -nimiseen alusvaatemallistoon ja seksileluihin.

Kendra Wilkinson oli viime keväänä otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena. Kaunottaren oman Kendra-realitysarjan neljäs tuotantokausi alkoi viime vuoden lokakuussa E!-televisiokanavalla.