78-vuotias miestähti kiinni masturboinnista elokuvateatterissa – sai potkut TV-sarjasta!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen komedianäyttelijä Fred Willard on esiintynyt monissa elokuva- ja televisiorooleissa. Äskettäin mies kuitenkin pääsi julkisuuteen hieman muunlaisten meriittien ansiosta.

78-vuotias miestähti herätti kohua masturboimalla julkisesti elokuvateatterin aikuisviihdenäytöksessä. Valkokankaan näkymät kihelmöivät vanhaa näyttelijää niinkin paljon, että mies ei voinut lopulta olla koskettelematta itseään. Willardin toiminta herätti kuitenkin teatterissa huomiota, ja hänet pidätettiin.

Tilanne ei suinkaan jäänyt siihen, vaan nyt kohu vaikuttaa jo miestähden uraankin. Willard sai samantien potkut PBS-kanavan Market Warriors -sarjasta, jota miehen oli määrä juontaa. Mies ehti iloita jäljelle jääneistä televisiopesteistään, mutta teki tämän E! Online -sivuston mukaan liian aikaisin.

ABC-kanava nimittäin peruutti hänen Trust Us With Your Life -televisio-ohjelmansa tapauksen vuoksi. Kanava päätti jättää esittämättä ohjelman kaksi viimeistä jaksoa televisiossa, ja näyttääkin niiden sijaan muuta ohjelmaa. Kanavan lähteet väittävät kuitenkin samalla, ettei näyttelijän masturbointipidätys vaikuttanut show’n perumiseen, vaan se tehtiin muista syistä.