Televisiokaunotar märkänä villapaidassa rannalla – hyvältä näyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen televisiotähti-laulaja Tulisa Contostavlos äänestettiin taannoin FHM-miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän on saanut viime kuukausina rutkasti julkisuutta muun muuassa X Factor -tuomaripestinsä ja seksivideonsa merkeissä.

Neitokainen on viime aikoina oleskellut Havaijilla kuvaamassa uusinta Live It Up -musiikkivideotaan. 24-vuotias laulajatar nähdään nyt poseeraamassa videonsa kuvauksissa märkänä rannalla keltaiseen paitaan sonnustautuneena.

Tulisa Contostavlos joutui maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisan mukaan hän kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli Mc Ultran, kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.