Paranormal Activity 4 -traileri julkaistiin – pelottaako?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 2009 ensi-iltansa saanut Paranormal Activity oli yksi ilmestymisvuotensa puhutuimmista ja eniten rahaa tuottaneista elokuvista, joka sai nopeasti myös kaksi jatko-osaa. Pienellä budjetilla tuotettu ja huikeat rahalliset voitot kerännyt leffasarja saavuttaa tänä vuonna jo neljännen osansa.

Kuva: YouTube

Amerikassa sopivasti Halloweenin kynnyksellä leffateattereihin saapuvasta Paranormal Activity 4 -elokuvasta on nyt julkistettu ensimmäinen traileri, jonka perusteella tuttujen kummitusten piinattavana nähdään tällä kertaa uusi, hieman nuorempi päähenkilö.

Paranormal Activity 4 saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 19. lokakuuta. Suomen ensi-iltapäivämäärää ei ole vielä julkistettu, mutta jos vanhat merkit pitävät paikkansa, saapuu se säikyttelemään myös suomalaisiin elokuvateattereihin loka-marraskuun vaihteessa.