Aalto oli paljastaa Adriana De Mouran rinnat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama vuosi sitten Täydelliset naiset -draamasarja niitti valtavaa menestystä Suomessa ja muualla maailmassa. Menestyksen myötä televisiosarja sai myös koko joukon tosielämän täydellisiin naisiin perustuvia realitysarjoja.

Realityversiot ovat tehneet monista tähdistään tosielämän julkkiksia. Yksi näistä rikkaiden perheenäitien luksuselämää seuraavista sarjoista on Real Housewives of Miami, jossa nähtävä Adriana De Moura tekee parhaillaan kovasti tuloaan viihdelehtien palstoille.

Nyt Adriana De Moura onkin kuvattu nauttimassa rantaelämästä Miamin sijaan Euroopassa St. Tropezissa, jossa hänet kuvattiin keikistelemässä erittäin pienissä bikineissä. Suuren aallon iskiessä rantavedessä neitokainen oli jopa vilauttaa liikaa, mutta onnistui juuri ja juuri estämään sen.