Kate Upton ihastui Harry Stylesiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on noussut lyhyessä ajassa miljoonien miesten päiväunien kohteeksi. Vaalea neitokainen ei häpeile muhkeiden muotojensa esittelemistä, sillä Upton nähdään jatkuvasti rohkeissa mallikuvissa.

Nyt 20-vuotias kurvikaunotar on paljastanut uusimman ihastuksensa. Kate Uptonin sydän onkin kallistunut One Direction -yhtyeen kiharapäisen komistuksen, Harry Stylesin, puoleen. Neitokaisen mielestä 18-vuotias puumanaisten metsästäjä on bändin söpöin nuorukainen.

Lihavaksikin taannoin väitetty kurvitar tulee tapaamaan uuden ihastuksensa ensi kuussa MTV Awards -tilaisuudessa. Järjestäjät toivovat Uptonin esittelevän yhden palkinnoista, kun taas One Direction on ehdolla kahden pystin saajaksi. Lähde ei ole kuitenkaan aivan varma parin yhteensopivuudesta.

– Harry ehkä pitää vanhemmista naisista, mutta Kate on aivan eri tasolla hänen kanssaan, kertoo lähde The Sun -sivustolle.

Terveellisempää naisihannetta edustava huippumalli nousi helmikuussa 2011 maailmankartalle yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet uimapukunumeronsa malliksi. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.