Johnny Depp lämmittelee välejään exäänsä – lasten takia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Johnny Depp ilmoitti taannoin eroavansa pitkäaikaisesta kumppanistaan Vanessa Paradisista. Sittemmin hänen huhuttiin jättäneen kumppaninsa 26-vuotiaan vastanäyttelijänsä Amber Heardin takia.

Nyt Johnny Depp on kuitenkin jälleen lämpimissä väleissä entisen kumppaninsa Vanessa Paradisin kanssa. Ex-pariskunta vietti aikaa Etelä-Ranskassa sijaitsevassa viiden miljoonan dollarin kartanossaan yhteisten lastensa, Lily-Rosen ja Jackin kanssa. Pari nähtiin läheisellä Plan de la Tourin torilla vitsailemassa ja jopa pitelemässä toisiaan käsistä.

– He tulivat hyvin toimeen toistensa kanssa, kertovat lähteet Us Weekly-lehdelle.

Lämpimästä eleestä huolimatta Depp ja Paradis eivät ole kuitenkaan palaamassa yhteen, ja lähteiden mukaan Depp seurustelee edelleen Amber Heardin kanssa.

– He katsovat eteenpäin, eivät taaksepäin, sisäpiiristä kerrotaan.

Johnny Depp ja Vanessa Paradis tapasivat toisensa ensimmäisen kerran eräässä baarissa vuonna 1998. Näyttelijäkomistus iski silmänsä Paradisiin ja pyysi häntä liittymään seuraansa. Sittemmin perheen perustanut ja jo eronnutkin pariskunta yritti parhaimpansa mukaan salailla yksityiselämänsä. Depp on seurustellut aiemmin muun muuassa näyttelijätär Winona Ryderin ja Kate Mossin kanssa.