Karkkimainos järkyttää: ”Eläimiinsekaantumisesta yritetään tehdä normaalia” – katso kohuvideo

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Skittles-karkin valmistaja Wrigley Co. on nyt herättänyt kohua Yhdysvalloissa tuoreen mainoksensa vuoksi. Mainosvideolla nuori nainen suutelee intohimoisesti mursun kanssa. Omituinen televisiomainos on järkyttänyt monia televisionkatsojia.

Kuva: YouTube

– Voit nauraa ja sanoa, että se on vain vitsi, mutta tällä tavoin Hollywood yrittää tehdä tuhoisasta käytöksestä normaalia. Huumori on helppo tapa saada meidät tottumaan kauheisiin ja moraalittomiin asioihin, kommentoi konservatiivisen uutissivuston toimittaja John Nolte.

Twitter-käyttäjien reaktiot ovat sensijaan olleet vähemmän poliittisia, mutta yhtä lailla järkyttyneitä.

– Perheeni ja ystäväni altistettiin ällöttävälle eläimiin sekaantumiselle mainoksessanne ja he vannoivat etteivät enää koskaan osta Skittlesejä, kommentoi eräskin käyttäjä.