One Direction -komistus myy autoaan – rikkaat perheenisät kuolaavat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimmaksi poikabändiksi nopeasti noussut irlantilais-englantilainen One Direction on kohdannut jonkin verran vastoinkäymisiä, kun esimerkiksi samanniminen jenkkiyhtye on haastanut hittiyhtyeen oikeuteen.

Äskettäin bändin sydäntensärkijän Louis Tomlinsonin kerrottiin kuuroutuvan faniensa kirkunan vuoksi. Nyt yhtyeen suosikkikomistus on laittanut Porsche-autonsa myyntiin Ebay-verkkohuutokauppaan. Nuorukaisen auton lähtöhinta on 30.000 puntaa, eli 40.000 euroa.

Auto on herättänyt paljon huomiota One Direction -yhtyeen fanien keskuudessa, ja fanityttöjen isien kerrotaankin himoitsevan mustaa luksusautoa. Isät haluavat ostaa auton tyttärilleen. Kiiltäväpintainen auto sisältää mukavan fanilisän, sillä menopeli huutokaupataan sen alkuperäisen, Louisille personalisoidun, rekisterikilven kanssa. Kilvessä lukee LT11 BOX.

– Eräs rikas isä otti jo yhteyttä, ja hän haluaa ostaa auton tyttärelleen. Hän on tehnyt autosta 50.000 punnan, eli 67.000 euron, arvoisen huudon, kertoo lähde The Sun -lehdelle.

Rikkailla isillä on vielä seitsemän päivää aikaa laittaa tarjouksia autosta. Tomlinsonin epäillään saavan Porschestaan huima loppusumma. Tyylikäs auto onkin erinomainen lisä seurapiirineitokaisten fanikokoelmiin.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, jossa heitä neuvottiin perustamaan bändi. Loppu onkin historiaa, sillä Simon Cowell teki ohjelmassaan syntyneestä poikabändistä valtaisan menestyksen, joka on näkynyt listasijoitusten lisäksi myös keikkapaikoilla ympäri maailmaa. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi. One Directionin esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.