Onko Miley Cyrus jo liian laiha? Nettikuva paljasti minivyötärön

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hannah Montana -sarjan näyttelijänä ja laulajana miljoonien tyttöjen idoliksi noussut Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä muuten kuin töidensä merkeissä. Taannoin neitokainen kihlautui pitkäaikaisen poikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa.

Nyt 19-vuotias neitokainen on julkaissut Twitter-mikroblogissaan otoksen, joka on herättänyt huolestunutta keskustelua tähden laihtumisesta. Kuvassa kaunotar poseeraa napapaidassa, ja esittelee langanlaihaa vyötäröään. Treenaamisesta innostunut Miley herättääkin kysymyksiä siitä, onko nuoren laulajattaren kuntoilu mennyt liiankin pitkälle.

Kuva: Twitter

Miley Cyrus erosi poikaystävästään Liam Hemsworthista vuonna 2010, mutta he palasivat takaisin yhteen lyhyen välirikon jälkeen. Disney-kaunotar on aiemmin seurustellut muun muuassa poptähti Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Hän on kuitenkin kertonut pitävänsä nykyistä kihlattuaan ensimmäisenä vakavana poikaystävänään. Miley Cyrus puhui äskettäin haastattelussa avoimesti seksistä, sillä neitokaisen mukaan seksi on maaginen ja kaunis asia.