Amy Childsin muodot pursuivat taas uikkareista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohujulkkis Amy Childs on saanut viime kuukausina huimasti palstatilaa viihdelehdistä ympäri maailmaa. Hän tuli tutuksi Glamourelämää Essexissä ja Big Brother -realitysarjojen tähtenä, mutta viime aikoina hän on keikistellyt lähinnä bikineissä.

Realitytähti Amy Chids esitteli taannoin ensimmäistä kertaa uudet 32DD-kokoiset rintansa lomallaan Dubaissa. Sittemmin hän on esitellyt ylpeänä muotojaan ympäri maailmaa. Tällä kertaa show järjestettiin uima-altaalla Las Vegasissa, Yhdysvalloissa, jossa Amy lomailee yhdessä poikaystävänsä David Petersin kanssa.

22-vuotias Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti The Only Way Is Essex -sarjan näyttelijänä. Viime vuoden lokakuussa alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Realitytähden väitettiin äskettäin seurustelevan poplaulaja Peter Andren kanssa. Taannoin oman uimapukumallistonsa lanseerannut Childs kertoi, ettei aio koskaan esiintyä yläosattomissa. Amy toimii myös Ultimo-merkin alusvaatemallina.