Irina Shaykin bikinikuvat kesän kuumimpia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen tumma kaunotar Irina Shayk on ollut jo pidemmän aikaa kovassa nousussa julkkismarkkinoilla. Jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa seurusteleva neitokainen on kuluneen vuoden aikaan lunastanut paikkansa mallimaailman kirkkaimmassa kärkipäässä.

Maailman kuumimpiin naismalleihin lukeutuva Irina Shayk tarjoaa nyt todennäköisesti kesän kuumimmat bikinikuvat, sillä hän poseeraa parhaillaan jo toistamiseen kolumbialaisen Agua Bendita -uimapukumerkin mainoskuvissa. Tällä kertaa vuorossa ovat pääasiassa bikinit.

26-vuotias Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on tehnyt malliurallaan näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo lukuisissa lehdissä ja muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007.