Action-tähti paljasti: ”Pelkäsin suututtavani Sylvester Stallonen”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rambo ja Rocky -menestyselokuvien päätähti Sylvester Stallone nousi aikanaan jättisuosioon rooliensa ja komean ulkomuotonsa ansiosta. Pian hänet nähdään sekä The Expendables 2 että Bullet To The Head -elokuvien tähtenä.

Hiljattain Stallonea kohtasi suru-uutinen, sillä hän menetti heinäkuussa 36-vuotiaan poikansa Sage Stallonen. Pian Yhdysvalloissa ensi-iltansa saavassa The Expendables 2 -elokuvan pahiksen roolissa nähdään myös toinen vanha actiontähti, Jean Claude Van Damme.

Kamppailulajien mestari kertoi halunneensa muuttaa elokuvan lopputaistelua, mutta oli niin jännittynyt Sylvester Stallonen reaktiosta, että yritti lähestyä tätä kirjeen muodossa. Toimittaessaan kirjettä Stallonelle Van Damme kuitenkin hukkasi sen, ja joutui ehdottamaan lopun muokkaamista kasvotusten.

– Luin käsikirjoituksen, enkä pitänyt lopusta. Olin hermostunut puhumaan siitä Stallonelle, koska elokuva oli hänelle iso tapaus ja hänet tunnetaan lyhyestä pinnastaan. Sanoin: Stallone, uskon ihmisten haluavan nähdä ”Muhammed Ali vastaan Frasier” -tyylisen taistelun. Meidän täytyy tehdä kaksintaistelu. Minun täytyy antaa sinun hakata ja potkia minut mustelmille. Ja ehkä voin itsekin vähän hakata sinua. Hän vastasi: ”Tehdään näin, sinä suunnittelet sen tappelukohtauksen!”, Van Damme kertoi WENN-median haastattelussa.

Sylvester Stallone on ollut kolme kertaa naimisissa. Hän sai poikansa Sage Moonbloodin ja Seargeohin ex-vaimonsa Sasha Czakin kanssa. Toimintatähti on ollut onnellisesti naimisissa entisen mallin Jennifer Flavinin kanssa jo vuodesta 1997. Pariskunnalla on kolme tytärtä, Sophia, Sistine ja Scarlet. Näyttelijän The Expendables 2 -elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 17. elokuuta 2012. Stallone oli aikoinaan naimisissa myös Brigitte Nielsenin kanssa.