Mystinen varas paljastui poliisiksi – valvontakamera narautti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa poliisit ovat viime vuosina jääneet yhä useammin kiinni laittomuuksista, kun viranomaiset ovat rötöstelleet monin tavoin. Näin on käynyt tälläkin kerrallalla, kun 53-vuotias flordilaispoliisi Brice Miller jäi kiinni varastettuaan hyväntekeväisyyskaupasta.

Kuva: YouTube

Kovin tarkkaan poliisi ei ollut rikostaan suunnitellut, sillä turvakamera onnistui taltioimaan hänet kahteen kertaan ajamassa virka-autonsa kaupan eteen ja lastaamassa auton täyteen ihmisten hyväntekeväisyyteen antamia tavaroita.

Miller itse väitti jakavansa tavarat niitä tarvitseville perheille, ja että hänellä oli lupa hyväntekeväisyyspuodin työntekijöiltä. Työntekijät kuitenkin kiistivät poliisin puheet. Tapauksesta tallennetut turvakameravideot ovat sitemmin päätyneet Youtubeen.