Olivia Palermon bikinivartalo ikuistettiin huvijahdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli-näyttelijä Olivia Palermo on viime aikoina noussut uutena kasvona viihdelehtien sivuille ja vakiinnuttanut nopeasti paikkansa. Hänestä veikattiin vuoden 2011 kovimpia nousijoita viihderintamalla. Siihen hän olisi ainakin muodollisesti pätevä.

Nyt newyorkilainen kaunotar on nähty Espanjassa lomailemassa saksalaisen mallikomistuksensa Johannes Hueblin kanssa. Tyrmäävän näköinen 26-vuotias neito rentoutui niukoissa bikineissä Valentino Garavanin luksusjahdilla ja sai luonnollisesti paparazzien huomion. Harmaisiin bikineihin sonnustautunut neitokainen todistikin jälleen, että hänen bikinivartalonsa on erinomaisessa kunnossa.

24-vuotias Olivia Palermo tuli tunnetuksi The City -realitysarjan tähtenä, ja on ohjelman taannoisen lopettamisen jälkeen tehnyt uraa myös mallina ja näyttelijänä. Taannoin hän paljasti työstävänsä parhaillaan uutta realitysarjaa, josta ei ole kuitenkaan vielä kerrottu tarkempia tietoja. Olivia on seurustellut vuodesta 2008 saakka mallikomistus Johannes Heubin kanssa.