Onko sinulla ylimääräisiä miljoonia? Tämä hankinta saisi naapurit kateelliseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljonääreillä on aika ajoin niin paljon varallisuutta, että he etsivät uudenlaisia ostokohteita näyttääkseen varallisuuttaan myös muille. Tarkoituksena on samalla myös erikoisuudentavoittelu, eli omistukseen halutaan jotain sellaista mitä muilla ei ole.

Lähiaikoina miljonääreille on tulossa mielenkiintoinen ostokohde, joka täyttää edellä mainitut tarpeet sekä vielä yhden tärkeän vaatimuksen; yksityisyyden tarpeen. Kyseessä on nimittäin huvijahti, joka on käytännössä miljonäärin oma kelluva saari.

36 metriä pitkän Orsos Island -aluksen saa omakseen vaivaisella 6,5 miljoonalla dollarilla. Orsos on australialaisen yrityksen kehittämä ja valmistama alus, jossa on asuinpinta-alaa peräti 1.000 neliötä. Se pitää sisällään kuusi makuuhuonetta kolmessa kerroksessa. Lisäksi mukana on omat palmupuut ja uima-allas porealtaineen sekä karaoke- ja pelihuoneet.