Rita Rusicin bikinipovi noteerattiin rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Italialainen takavuosien mallikaunotar Rita Rusic on näkynyt viime kuukausina runsaasti paparazzikuvissa, sillä hän vaikuttaa muuttaneen asumaan Miami Beachin rannalle. Nykyisin jo 52-vuotias neitokainen on ikäisekseen harvinaisen näyttävä kaunotar.

Nyt kypsä neito on bongattu Miamin lomalta, jossa hän rentoutui seurueensa kanssa rantavarjojen alla. Rusicin muodot ovat yhtä timmissä kunnossa kuin puolet nuoremmilla kaunottarilla, eikä hän siksi ujostelekaan pukeutua paljastaviin asuihin. Tällä kertaa julkkistähti korosti poveaan niukoilla, keltaisilla bikineillä.

Italialais-kroatialainen Rita Rusic tunnetaan parhaiten laulajana, näyttelijänä ja mallina, mutta hän tuli aiemmin tunnetuksi myös avioliitostaan italialaisen poliitikko-elokuvaohjaaja Vittorio Cecchi Gorin kanssa. Sittemmin pariskunnan avioliitto päättyi eroon, ja Rusic on nähty useiden itseään huomattavasti nuorempien komistusten seurassa. Pitkällä urallaan Rita on näytellyt kymmenissä elokuvissa ja laulanut kaksi levyäkin.