Näin poltat kaloreita arkisesti ja vaivihkaa

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Lämpiminä kesän kuukausina ihmiset kiinnittävät kehoonsa tavallista enemmän huomiota, vaikka lomakaudella kuntoilu voi jäädä vähemmälle. Kaloreita voi kuitenkin saada palamaan pienilläkin teoilla.

Nyt Cosmopolitan-lehti on listannut parhaat tavat, joilla kroppaa voi saada timmimpään kuntoon salavihkaisesti ilman varsinaista treenaamista. Neitokainen voi esimerkiksi hiuksia kuivatessaan tehdä huvikseen jalkakyykkyjä, koska joskus hiustenkuivaajalla kuivaaminen saattaa viedä pidemmänkin tovin.

Kotoa lähtiessä on hyvä muistaa käyttää hissin sijaan portaita, sillä jalkaisin askeltaminen polttaa jo runsaasti kaloreita. Ruoanlaiton lomassakin voi verrytellä, jolloin keho valmistautuu myös sulattamaan pöydän antimia. Kun lempiateria on uunissa lämpiämässä, itse voi ottaa aikaa vaikkapa lyhyelle happihyppelylle ulkona.

Kesken työpäivän on myös aina aikaa pienelle voimistelulle. Kaunotar voi verrytellä jalkojaan pöydän alla ja naputella niitä maahan. Toinen helppo treeni on lantiopohjalihasten jännittäminen, joka tehoaa myös tunnetusti naisten ilolihaksiin ja voi parantaa seksielämää voimakkaampien orgasmien myötä.

Televisioillan aikana saattaa myös saada kaloreita kulumaan, jos käytää mainoskatkot hyödylliseen toimintaan. Jääkaapille vaeltamisen sijaan neito voi vaikkapa tehdä vatsalihaksia. Kunnon lepokin kuluttaa kaloreita, joten rauhalliset yöunet saattavat tehdä ihmeitä kropalle.