Vanessa haluaa pysyä erossa Johnny Deppistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Johnny Depp ilmoitti taannoin eroavansa pitkäaikaisesta kumppanistaan Vanessa Paradisista. Sittemmin hänen huhuttiin jättäneen kumppaninsa 26-vuotiaan vastanäyttelijänsä Amber Heardin takia.

Vanessa Paradis on ollut viime päivinä julkisuudessa mainostaessaan tuoretta Carnouaille-elokuvaansa. Luonnollisesti median edustajat haluaisivat tivata ranskalaiskaunottarelta kommentteja hänen kuuluisasta ex-miehestään, mutta Paradis pysyttelee varsin hiljaisena pariskunnan erosta.

– En halua puhua Johnnystä. Kuka sanoo, että tähden pitäisi myydä sielunsa ja paljastaa kaiken itsestään? Minun tehtävänäni on nyt mainostaa elokuvaani ja levyjäni. Voit kuvitella miltä tuntuu, kun ihmiset tekevät tuskallasi tuottoa, tähti tilittää Elle-lehdelle.

Paradis kuitenkin valotaa hieman eroon johtaneita tekijöitä.

– Minulla ei ole reseptiä onnelle, mutta uskon, että pitää yksinkertaisesti olla tahtoa tehdä jotain ilman, että se tuntuu pakotetulta tai itsensä toistamiselta. Vihaan esimerkiksi sitä, kun kuulen sanottavan ”Parisuhteen eteen täytyy tehdä töitä”. Ei, sinun pitää haluta sitä. Ja minä olen nyt juuri siinä tilanteessa, missä haluankin olla.

Johnny Depp ja Vanessa Paradis tapasivat toisensa ensimmäisen kerran eräässä baarissa vuonna 1998. Näyttelijäkomistus iski silmänsä Paradisiin ja pyysi häntä liittymään seuraansa. Sittemmin perheen perustanut ja jo eronnutkin pariskunta yritti parhaimpansa mukaan salailla yksityiselämänsä. Depp on seurustellut aiemmin muun muuassa näyttelijätär Winona Ryderin ja Kate Mossin kanssa.