Miljardöörin teinitytär vaarantaa perheensä turvallisuuden – sosiaalisessa mediassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Dell-yhtiön avulla miljardien dollarien jättiomaisuuten tehnyt Michael Dell käyttää vuosittain 2,7 miljoonaa dollaria perheensä turvatoimiin, mutta nyt rahat ovat valuneet hukkaan tyttären toimien vuoksi.

Miljardöörin 18-vuotias teinitytär Alexa Dell nimittäin raportoi innokkaasti liikkeistään sosiaalisessa mediassa, joten salaisuuden verho perheen liikkumisen yllä on käynyt tarpeettomaksi. Alexa kertoo omat ja perheensä liikkeet kuvien kera Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Kuva: Facebook

Näiden tietojen ja kuvien koordinaattien avulla kuka tahansa saa lähes reaaliaikaisesti selville, missä perhe kulloinkin liikkuu. Tytär raportoi samalla myös perheen suosikkikohteet, kuten kaupat ja ravintolat. Merkittävin ylilyönti tapahtui, kun tytär julkaisi verkossa valokuvan kutsusta omiin valmistujaisjuhliinsa, jonne oli kutsuttu myös muita silmäätekeviä, Bloomberg Businessweek uutisoi.

Michael Dell on Yhdysvaltojen 41. rikkain ihminen ja hänen omaisuutensa on Forbes-lehden mukaan 15,9 miljardia dollaria.