Hilary Duff palaa televisioon: ”Täältä tullaan!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositusta Lizzie McGuire -teinisarjasta aikoinaan julkisuuteen ponnahtanut Hilary Duff on ehtinyt nuoreen ikäänsä nähden luoda jo monipuolisen uran viihteen saralla. Uraansa näyttelemisestä ja laulamisesta kirjallisuuden pariin laajentanut 24-vuotias tähti synnytti aiemmin tänä vuonna Luca Cruz -nimisen esikoispoikansa.

Nyt entisen teinitähden fanit voivat hihkaista ilosta, sillä Hilary Duff tullaan näkemään piakkoin televisiossa. Disney-uransa aikana miljoonia faneja kerännyt kaunotar on solminut sopimuksen 20th Century Fox -yhtiön kanssa. Hän paljasti uutisen ihailijoilleen Twitter-blogissaan.

– Ok, nyt se on virallista! Olen todella innoissani sopimuksestani. Täältä tullaan, Hilary Duff kirjoitti Twitterissä.

Neitokainen on ollut viime aikoina otsikoissa painonpudotuksensa merkeissä. Duffista äskettäin otetut kuvat saivat aikaan loukkaavan läskikohun, koska julkkistähti ei ole laihtunut takaisin mittoihinsa synnytyksen jälkeen. Hän kommentoi kohua verkossa ja kertoi, ettei kaikilla putoa paino ”yhdessä yössä”.

Hilary Duff on seurustellut muun muuassa poptähti Aaron Carterin kanssa. Parin on-off-suhdetta seurattiin aikanaan tiiviisti viihdelehdissä. Näyttelijätär ajautui välirikkoon kollegansa Lindsay Lohanin kanssa, koska molemmat olivat ihastuneita Carteriin. 16-vuotiaana Duff alkoi deittailemaan Good Charlotte -yhtyeen laulajan Joel Maddenin kanssa. Hän löysi tosirakkauden NHL-pelaaja Mike Comrien kanssa viisi vuotta sitten, ja pariskunta on ollut naimisissa jo kahden vuoden ajan.