Lady Gaga varasti Petri Nygårdin idean – katso hämmentävät kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohuräppäri Petri Nygård on jo vuosien ajan aiheuttanut hämmennystä keikkojensa lavastuksella, sillä pääosassa lavalla on artistin itsensä ja tanssityttöjen lisäksi myös jättimäisen kokoinen puhallettava naisen paljas alapää.

Nyt eräs hieman suuremman luokan megatähti on toteuttanut täsmälleen saman ajatuksen, sillä poptähti Lady Gaga esitteli eilen Bulgarian Sofiassa uudet keikkalavasteensa. Suomalaisittain se oli hämmentävää nähtävää, sillä jenkkitähdellä oli lavalla valtava vagina, josta väkeä marssi lavalle täsmälleen samaan tapaan kuin Petri Nygård on tehnyt jo pitkään.

Kuvia katsoessa ei voi välttyä ajatukselta, että Lady Gaga olisi nähnyt Petri Nygårdin keikkakuvia uusia lavasteita ideoidessaan?