Lady Gagan rohkea hajuvesimainos hämmentää – katso video

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Viime aikoina hän on valmistunut uuden levynsä julkaisuun ja siinä sivussa onnistunut suututtamaan eläinsuojeluyhdistys PETA:n poseeratessaan turkiksissa tuomittuaan aiemmin turkisten käytön.

Lady Gaga on tullut tutuksi vähintäänkin erikoisista ja visuaalisesti hätkähdyttävistä musiikkivideoistaan, eikä eksentrinen laulajatar tee poikkeusta myöskään Fame-hajuvetensä televisiomainoksessa. Videolla nähdään muun muassa tähden alastoman kehon päällä kiipeäviä pieniä miehiä, fetissityylisiä lateksivaatteita ja Lady Gagan suusta valuvaa omituista mustaa ainetta.

Kuva: YouTube

Eikä tässä vielä kaikki; Nyt julkaistu 34 sekuntia pitkä video on vasta esimakua 22. elokuuta kokonaisuudessaan julkaistavasta mainoksesta, jonka on ohjannut aiemminkin Lady Gagan kanssa työskennellyt Steven Klein. Tuottajana häärää puolestaan Alien- ja Prometheus-elokuvista tuttu Hollywood-legenda Ridley Scott.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

26-vuotiaasta tähdestä tuli taannoin Twitter-blogipalvelun seuratuin henkilö. Laulajattaresta tuli ensimmäinen käyttäjä, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Lady Gagan taakse jäi viimein myös teinilaulaja Justin Bieber, joka on sittemmin jo ylittänyt 25 miljoonan rajapyykin. Kolmanneksi seuratuin Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen on laulajatar Katy Perry.