P. Diddyn tyttöystävä yllätettiin rinnat paljaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Sean Combs, eli Puff Daddy, P. Diddy ja Diddy, nimettiin äskettäin Forbes-talouslehden listauksessa maailman rikkaimmaksi räppäriksi jo toista kertaa peräkkäin. Taannoin esimerkiksi hänen lomamatkansa tuli maksamaan 850.000 dollaria.

Äskettäin musiikkimoguli yllätti faninsa Twitter-mikroblogissaan julkaisemallaan härskillä kuvalla. Otoksessa P. Diddy piteli vasenta kättään naisen alapään päällä. Naisen epäillään olevan hänen on/off-tyttöystävänsä, r&b-laulaja Cassie. Parhaillaan Cassien ja Diddy lomailevat huvijahdilla Caprin rannikolla. Siellä paparazzit ikuistivat tyttöystävän palvomassa aurinkoa yläosattomissa.

Räppäri P. Diddy allekirjoitti sopimuksen Ciroc-vodkamerkin kanssa vuonna 2007. Tuotemerkin kerrottiin tuottaneen räppärille noin 100 miljoonaa dollaria. Menestynyt rap-artisti on myös näytellyt jo parissa elokuvassa ja esimerkiksi CSI: Miami -sarjassa. Hän näytteli myös Judd Apatow’n elokuvassa Get HIM To Greek. P. Diddy sanoi myös taannoin haluavansa olla ensimmäinen musta James Bond.