Robert Pattinson palasi julkisuuteen – tältä hän näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät äskettäin, kun Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin suhde päättyi pettämisskandaaliin. Paparazzikuvat paljastivat Kristenin pettäneen Robertia elokuvaohjaajan kanssa. Suhde päättyi välittömästi ja pariskunta muutti erilleen.

Kristen on pettämiskohun jälkeen pysytellyt piilossa medialta. Näyttelijättären oli määrä osallistua tähdittämänsä Matkalla-elokuvan Lontoon ensi-iltajuhlaan, mutta hän aikoo jättää saapumatta paikalle.

Robert Pattinson on sen sijaan palannut parrasvaloihin osallistuttuaan eilen New Yorkissa Cosmopolis-elokuvansa ensi-iltajuhliin. Stewartilla oli juhliin porttikielto, joten Pattinsonin ei tarvinnut pelätä törmäävänsä pettäjäexäänsä. Ehkä juuri siksi hän kykeni myös hymyilemään kuvaajille.

Kirsten Stewart on ollut julkisuudessa ainoastaan kerran skandaalin jälkeen, kun tämä hiljattain myönsi julkisessa tiedotteessaan pettäneensä Twilight-vastanäyttelijäänsä Robert Pattinsonia Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. 22-vuotiaalle näyttelijättärelle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kun mediassa levisi paparazziotosten sarja, jossa hänet nähdään 41-vuotiaan ohjaajan syleilyssä. Robert Pattinson reagoi tilanteeseen muuttamalla pariskunnan kodista hotelliin.